Schedule

MONDAY TUESDAY WEDNESDAY THURSDAY FRIDAY SATURDAY SUNDAY
06:00 am - 07:00 am Summit - High Altitude Group Fitness
30 MINUTES
06:30 am - 07:00 am
SUMMIT BOXFIT
Crank-It Fusion
45 MINUTES
06:30 am - 07:15 am
480 QUEEN STREET
X-Treme
45 MINUTES
06:30 am - 07:15 am
480 QUEEN STREET
Super Spin
45 MINUTES
06:30 am - 07:15 am
480 QUEEN STREET
07:00 am - 08:00 am
08:00 am - 09:00 am
09:00 am - 10:00 am
10:00 am - 11:00 am
11:00 am - 12:00 pm
12:00 pm - 01:00 pm Get Pumped
30 MINUTES
12:00 pm - 12:30 pm
480 QUEEN STREET


Pyramid
30 MINUTES
12:35 pm - 01:05 pm
480 QUEEN STREET
Shape - Abs & Booty
30 MINUTES
12:00 pm - 12:30 pm
480 QUEEN STREET


Super Spin
30 MINUTES
12:35 pm - 01:05 pm
480 QUEEN STREET
Summit - High Altitude Group Fitness
30 MINUTES
12:00 pm - 12:30 pm
SUMMIT SUPER SPIN


Box FIT
30 MINUTES
12:35 pm - 01:05 pm
480 QUEEN STREET
Get Pumped
30 MINUTES
12:00 pm - 12:30 pm
480 QUEEN STREET


Shape - Abs & Booty
30 MINUTES
12:35 pm - 01:05 pm
480 Queen Street
Super Spin
30 MINUTES
12:00 pm - 12:30 pm
480 QUEEN STREET


Crank-It Fusion
30 MINUTES
12:35 pm - 01:05 pm
480 QUEEN STREET
01:00 pm - 02:00 pm
02:00 pm - 03:00 pm
03:00 pm - 04:00 pm
04:00 pm - 05:00 pm
05:00 pm - 06:00 pm X-Treme
45 MINUTES
05:30 pm - 06:15 pm
480 QUEEN STREET
Pyramid
45 MINUTES
05:30 pm - 06:15 pm
480 QUEEN STREET
Super Spin
45 MINUTES
05:30 pm - 06:15 pm
480 QUEEN STREET
Body Fit
45 MINUTES
05:30 pm - 06:15 pm
480 Queen Street
06:00 pm - 07:00 pm
Click on the class name to get additional info

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday